Számítógépes érdekességek

Előszó

aaaaaaaaaaaaaaa.jpgKedves Látogató!

Jan Dzurek vagyok, és számítógépes programozással foglalkozom. Sajnos emiatt sok minden eszembe jut a számítástechnikával kapcsolatban, ezért nem tudtam megállni, hogy indítsak egy blogot. Elnézést kérek, ígérem többet nem fordul elő. Azért, ha mégis érdekesnek találod valamelyik bejegyzést, nyugodtan kattints a megosztásra, lájkra, meg a többire!

Köszönettel: Jan

Számítógép és hegyvidék

2014.10.02. - Jan Dzurek Szólj hozzá!

Hegyvidéki környezetben az internet kapcsolat sokszor gyengébb mint máshol, és előfordul, hogy olyan lassú, hogy nem is érdemes vele foglakozni. De ilyen helyeken az ember általában nem dolgozni akar, hanem élvezni a természetet.

 

A számítógépek nagy segítséget nyújtanak ebben az esetben is. Ha például valaki el szeretne vonulni a városból egy időre nyugodtabb környezetbe, akkor szüksége lesz szállásra valamilyen kis hegyi faluban. A hegyvidéki szállások keresése is az interneten a legkönnyebb. Az ember egyszerűen kiválaszthatja úticélját, megkeresheti a legszimpatikusabb szálláshelyet, és akár megtervezheti útvonalát is.

 

Persze nem annyira izgalmas, ha mindent előre megtervezünk, de kisebb az esély a csalódásra. Ebben van segítségünkre sok szálláskereső és útiportál is.

A bejegyzés trackback címe:

https://interesztikacio.blog.hu/api/trackback/id/tr446753909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása