Számítógépes érdekességek

Előszó

aaaaaaaaaaaaaaa.jpgKedves Látogató!

Jan Dzurek vagyok, és számítógépes programozással foglalkozom. Sajnos emiatt sok minden eszembe jut a számítástechnikával kapcsolatban, ezért nem tudtam megállni, hogy indítsak egy blogot. Elnézést kérek, ígérem többet nem fordul elő. Azért, ha mégis érdekesnek találod valamelyik bejegyzést, nyugodtan kattints a megosztásra, lájkra, meg a többire!

Köszönettel: Jan

A rozsdamentes acél lemezek gyártása és a számítógép

2015.04.02. - Jan Dzurek Szólj hozzá!

Ahhoz, hogy egy acél felület rozsdamentes legyen, nem kevés mérnöki és egyéb szakemberi tervezés előzi meg a kivitelezést. Már ennek során elengedhetetlenül szükséges a számítógépek használata, hiszen manapság semmilyen kutatás vagy tervezés nem képzelhető el enélkül.

Amikor készen vannak a tervek, akkor következik maga a gyártás, ami szintén egy olyan folyamat, ami nem nélkülözheti a számítógépes részvételt. Ugyan úgy igaz ez a rozsdamentes acél lemez gyártásra, mint bármely más, rozsdamentes (inox) vagy kevésbé rozsdamentes termékre, amit nagy mennyiségben, és nagy precizitással kell előállítani.

Ezeket az alapanyagokat mind a lakosság, mind pedig az ipar használja, így nagyon fontos a komoly minőség, a kellemetlenségek és károk elkerülése érdekében.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a maguk, a számítógépek esetében sem árt, ha az alkatrészeik nem rozsdásodnak.

Címkék: rozsdamentes számítógép

A bejegyzés trackback címe:

https://interesztikacio.blog.hu/api/trackback/id/tr107334588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása