Számítógépes érdekességek

Előszó

aaaaaaaaaaaaaaa.jpgKedves Látogató!

Jan Dzurek vagyok, és számítógépes programozással foglalkozom. Sajnos emiatt sok minden eszembe jut a számítástechnikával kapcsolatban, ezért nem tudtam megállni, hogy indítsak egy blogot. Elnézést kérek, ígérem többet nem fordul elő. Azért, ha mégis érdekesnek találod valamelyik bejegyzést, nyugodtan kattints a megosztásra, lájkra, meg a többire!

Köszönettel: Jan

Étel rendelés számítógéppel

2014.11.05. - Jan Dzurek Szólj hozzá!

A számítógépek elterjedése előtt is volt sok olyan étterem, ahonnan lehetett ételt rendelni. Ekkor még személyesen vagy leginkább telefonon történt az ételrendelés. Manapság azonban sokkal könnyebb dolgunk van. Számítógéppel, az interneten keresztül gördülékenyen megy a pizza vagy egyéb menü rendelése.

Könnyebben megtaláljuk az étlapot, és lehetőségünk van az interneten megtalált étlap alapján telefonon rendelni (jelenleg talán ez a kombináció a leggyakoribb), de egyre több étterem biztosít lehetőséget arra, hogy az online étlapon történő bejelöléssel, telefonálás nélkül lehessen leadni a rendelést az interneten keresztül.

Így van ez ennek a Miskolc környékén kiszállító étterem weboldalának az esetében is. Ezzel a módszerrel talán még gyorsabb, még könnyebb, és olcsóbb az étel rendelés, mint az internet+telefon kombinációval. Persze ezek az éttermek is legtöbb esetben biztosítanak telefonos lehetőséget is, hiszen sokan vendég ragaszkodik ahhoz, hogy valakivel telefonon keresztül is megbeszélhesse a rendelését.

Címkék: étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://interesztikacio.blog.hu/api/trackback/id/tr626866879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása